de Verloskundige

Maak kennis met onze nieuwe blogster Hanneke!

27 februari 2019

We stellen je graag voor aan onze nieuwe blogster Hanneke Steinmann, studente aan de Verloskunde Academie Maastricht! Hanneke is de grote winnaar van de Vlog- en Blogcontest van Moeders voor Moeders en heeft daarmee een stagebeurs in het buitenland gewonnen. De komende maanden vertelt Hanneke alles over haar stage in het Ann Arbor Ziekenhuis in Amerika!

Benieuwd naar haar ervaringen in de Amerikaanse verloskunde?

In mei vertrekt Hanneke naar Amerika, waar zij haar stage gaat vervullen in het Ann Arbor Ziekenhuis in Michigan. Zij gaat ons, op basis van diverse thema's, op de hoogte houden van haar ervaringen en werkzaamheden, door middel van vlogs en blogs.

Ben je benieuwd hoe Hanneke haar stage gaat bevallen, volg haar dan vanaf mei 2019 op deverloskundige.nl! Hanneke stelt zich graag alvast aan je voor in haar eerste blog!

Vlog- en blogcontest Moeders voor Moeders

Moeders voor Moeders is, in samenwerking met de beroepsorganisatie voor verloskundigen (KNOV) vorig jaar gestart met een vlog- en blogcontest voor studenten van de opleiding Verloskunde. Studenten van de Hogescholen konden deelnemen aan de wedstrijd door een blog te schrijven en een pitch op te nemen over hun stageplaats. De studenten konden hiermee een bedrag winnen om hun buitenlandstage mee te bekostigen.

Op maandag 4 februari 2019 mocht Hanneke haar prijs in ontvangst nemen als één van de winnaars!

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail

Zoek een verloskundige bij jou in de buurt

Ben je zwanger of heb je een kinderwens?

Neem dan contact op met een verloskundige.

Over deverloskundige.nl

Deze site is een initiatief van de KNOV, de beroepsorganisatie van verloskundigen.

Naar knov.nl