de Verloskundige

Nieuwe app van het Voedingscentrum: ZwangerHap

21 februari 2019

Tijdens de zwangerschap is het belangrijk om vers, gezond en gevarieerd te eten. Er zijn veel producten die je zonder zorgen gewoon kunt eten. Maar sommige producten worden afgeraden, zoals alcohol, rauw vlees en rauwe melk. Daarom is het belangrijk om je goed bewust te zijn van wat je wél en niet mag eten. De nieuwe app van het Voedingscentrum helpt je daarbij. Maak kennis met ZwangerHap!

ZwangerHap

Met ZwangerHap kun je snel en makkelijk zien welke producten je gewoon kunt eten en welke producten worden afgeraden. ZwangerHap biedt je alle informatie over:

  • Gezonde voeding tijdens de zwangerschap: welke producten worden aanbevolen en welke producten worden afgeraden?
  • Zwangerschapskwaaltjes en voeding: wat kun je eten bij zwangerschapskwaaltjes, zoals misselijkheid en brandend maagzuur?

Daarnaast kun je veiligheidswaarschuwingen activeren. Je ontvangt dan een bericht als er bijvoorbeeld salmonella of listeria is gevonden in een product.

Alle informatie is afkomstig van het Voedingscentrum. ZwangerHap biedt betrouwbare informatie over (gezonde) voeding tijdens de zwangerschap.

Downloaden

ZwangerHap is gratis te downloaden in de Play Store en App Store. Meer informatie over ZwangerHap lees je op de website van het Voedingscentrum.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail

Zoek een verloskundige bij jou in de buurt

Ben je zwanger of heb je een kinderwens?

Neem dan contact op met een verloskundige.

Over deverloskundige.nl

Deze site is een initiatief van de KNOV, de beroepsorganisatie van verloskundigen.

Naar knov.nl