de Verloskundige

Wil jij jouw ervaring met de zorg tijdens je bevalling delen?

28 oktober 2020

Het onderzoek www.baringervaring.nl zoekt vrouwen die in de afgelopen vijf jaar in Nederland zijn bevallen en die hun ervaring met de zorg tijdens de bevalling willen delen.

Over het onderzoek

Er is al veel bekend over de algemene ervaring van vrouwen met bevallen. Uit eerder onderzoek blijkt dat het contact met zorgverleners een grote invloed heeft op de ervaring van de vrouw tijdens de bevalling. Dit vragenlijstonderzoek van Childbirth Network, Amsterdam UMC en de Academie Verloskunde Amsterdam en Groningen wil hier meer inzicht in krijgen.

In de vragenlijst wordt gevraagd in hoeverre vrouwen vinden dat ze met respect zijn behandeld tijdens hun bevalling en of er toestemming is gevraagd voor bepaalde handelingen tijdens de bevalling. Ook wordt er gevraagd hoe vrouwen terugkijken op hun laatste bevalling.

Wil je meedoen?

Ben jij in de afgelopen vijf jaar bevallen en wil je meedoen aan het onderzoek, klik dan hier voor alle informatie en een link naar de vragenlijst.
Het maakt voor het onderzoek niet uit of je een positieve of negatieve ervaring hebt gehad, alle informatie is welkom.

De vragenlijst bestaat uit vier delen en het invullen duurt ongeveer vijftien tot twintig minuten.

Onder de deelnemers die de vragenlijst volledig invullen, worden twintig cadeaubonnen van ‘Naïf Care’ ter waarde van vijftig euro verloot. Wil je kans maken op een cadeaubon, vul dan aan het einde van de vragenlijst je e-mailadres in.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail

Zoek een verloskundige bij jou in de buurt

Ben je zwanger of heb je een kinderwens?

Neem dan contact op met een verloskundige.

Over deverloskundige.nl

Deze site is een initiatief van de KNOV, de beroepsorganisatie van verloskundigen.

Naar knov.nl