de Verloskundige

Zwanger of bevallen in coronatijd? Deel je ervaringen

4 mei 2021

De COCOON studie onderzoekt wereldwijd de zorgen en uitdagingen van zwangere of pas bevallen vrouwen en hun partners tijdens de coronapandemie.

Met dit onderzoek kan de zorg aan en de begeleiding van gezinnen over de hele wereld worden verbeterd. In Nederland voert het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) dit onderzoek uit.

Ben je zwanger of net bevallen? Wil jij je ervaringen delen over de bezoeken aan de verloskundige of gynaecoloog, over de bevalling en de kraamzorgdiensten? En wil jij delen hoe jij de coronapandemie hebt ervaren? Vul dan de enquête in. Je helpt hiermee de zorg in te toekomst te kunnen verbeteren.

Ook als de zwangerschap niet goed is geëindigd, is het belangrijk de enquête in te vullen. Het verlies van een baby is een ingrijpende, levensveranderende gebeurtenis met grote gevolgen. Om bij een eventueel toekomstige pandemie de beste zorg en begeleiding aan zwangeren, recent bevallen vrouwen, hun partners en stellen die een zwangerschapsverlies doormaken te geven, is ook hun ervaring heel belangrijk.

Invullen kan tot 1 juni 2021. Alvast bedankt voor je medewerking! In het najaar worden de onderzoeksresultaten gepubliceerd.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onderzoekscoördinator Jet van der Hulst, j.van.der.hulst@umcg.nl.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail

Zoek een verloskundige bij jou in de buurt

Ben je zwanger of heb je een kinderwens?

Neem dan contact op met een verloskundige.

Over deverloskundige.nl

Deze site is een initiatief van de KNOV, de beroepsorganisatie van verloskundigen.

Naar knov.nl